Tjena!

Nu är det så att jag faktiskt inte har "glömt" vår blogg. Jag har bara varit väldigt upptagen!
Not my fault!

För en vecka sedan kom jag tex hem från 2 underbara veckor i Turkiet! Jag vill flytta dit, där är helt underbart! Det enda problemet är att jag också har planer på att flytta till både Göteborg, New York och Thailand. Det känns som om jag måste bli väldigt rik för att ha råd med att ha hus/lägenhet i alla dessa länder!
Kortfattat kan jag berätta att jag har dansat med holländare på scen i en tävling (som vi förövrigt VANN!) <--Värt att lägga märke till, dansat vid poolkanten till Dum Tek Tek varje dag, hittat kopior av folk och självklart solat och badat! Olyckligvis har min fina, bruna färg börjat trilla av mig nu och snart är jag likblek igen...

I måndags började även skolan igen. Att det är sista året i grundskolan känns helt underbart, dock inte lika kul att komma tillbaka till läxor o.d. efter 10 veckors sommarlov. Första veckan har ändå känts helt okej, även om vi redan fått ganska mycket läxor. Oboy...

Helgen har spenderats på Bäckhallagården utanför Simrishamn med ledarkåren! Det har varit superkul och jag har träffat många nya, roliga människor! Helgens schema har varit fullspäckat med allt från andakter, fikor och sånglekar till lekar och bad-taste partyn. Det hela har som sagt varit väldigt underhållande, en rolig sak var tex att vi var 3 st Fanny som sov i samma rum. Detta var VÄLDIGT förvirrande när någon kallade på Fanny; antingen reagera alla eller ingen.

Men nu är jag hemma igen och ska inte iväg på ett tag, vad jag vet. Iallafall inte så mycket denna månad. Därmed ska jag försöka bli en aktivare bloggare, så vi slipper dessa få och lååånga inlägg.

På återseende.
Fanny

dödåligt

Jag kan meddela er att denna bloggen håller på att gå under. Jag trodde allt skulle blir bättre när Fanny kom hem men hon verkar ha glömt den liksom jag. Så förlåt, men här kommer i alla fall en lite uppdatering.

Gymnasiet flyter på och det är faktiskt rätt kul, har hamnat i en rätt bra klass och maten är super (Y)
Saknar dock mina vänner som på något vis har fått komma efter. Hoppas jag lyckas ändra på det, för jag vill inte förlora dom :/

Hoppas Fanny och Jennie kommer på att dom måste skriva snart som jag kom på imorse haha ;)

Stina


sjuker

Skolan började i måndags. blandade känslor faktiskt. kändes helt tomt att inte mötas
av sofie & stina. kommer ta lång tid innan jag vänjer mig vid det !
Vår ena lärare tror vi fortfarande är sexor men tyvärr är vi åttor nu
så om hon ska behandla oss som småttingar så ska jag fanta mig
säga till henne! haha .

förtillfället är jag sjuk. förkyld, ledvärk & migrän så jag ligger o spyr.
inte så värst kul men alla ska väl drabbas haha.

Fanny har kommit hem eller det va några dagar sedan men ändå. nu ska vi bara
boka in en dag vi ska träffas också. :-)
hon lovade att skriva ett inlägg men tror ni jag ser något när jagloggar in här?
NÄ! men jag är väl inte så förvånad hehe och för övrigt ska vi släppa in erica här i bloggen
också. så då blir vi fyra . två brunetter o två blondiner. perfekt ju! (y)
dock kommer inte bloggadressen stämma riktigt men vad spela det för roll?

jennie


:(

jag vill att fanny ska komma hem nu, behöver henne !
har inte mer att säga förtillfället.
puss

jennan


Förlåtförlåtförlåt!

Kan inte mer än instämma med Jennie, jag har nämligen själv varit ganska upptagen av skolan denna veckan och typ glömt bloggen... Som tur har jag iaf Erica som påminner mig ibland! ;D

Skolan går jättebra och jag kan lova att gymnasiet är sååå mycket bättre än grundskolan. Det är riktigt roligt, ny skola, nytt folk, nya vänner och ny chans. SUPERKUL!
Så jag säger bara en sak, längta, längta som fan! För det är mycket roligare än ni tror..

Stina


hejhej

hallå ja!
som sakt det går segt i denna bloggen
men jag tycker inte det är kul när inte alla är hemma
det blir lixom inte samma sak.
men jag återkommer när fanny har kommit hem
o när skolan börjat!

min egna blogg uppdetaras dagligen så vill ni läsa något
kika gärna in där : http://eendastjennie.blogg.se/



glömt att nämna jag har blivit brunnett? här har ni iaf
en charmig bild från gårdagen!

jennan

döm ej.

Herregud!
Första skoldagen avklarad, det var inte så hemskt, rätt roligt faktiskt. Finns ju vissa annorlunda människor men jag har lovat erica att ge alla en chans, så det är det som händer ;)

Vi hörs
Stina

Fanny

Jag precis som Jennie saknar Fanny jättemycket! Speciellt hennes roliga humor. Jag förstår att ni saknar hennes inlägg också, men var lugna jag lovar att hon kommer hem snart :D

Jag slår till med denna vackra bilden på fannyälsk, ignorera mig är ni snälla.

Stina

stinadenfina

Godkväll.
Haha det lät vuxet, inte riktigt min stil ;)
Dagen började kl 11 då jag vaknade, åt frukost, såg tv och konstaterade att jag var dödsförkyl och att det skulle bli en soffliggardag.

Som vanligt hade jag fel. Min syster drar iväg mig till stan för att fixa idkort (jag som hatar att fotas!?) Först åker vi in till banken i vellinge och fixar henne check, sen bar det av till mobilia för att ta foto i fotoautomaten. Jag hade ingen aning hur man gjorde man jag lyckades i alla fall ta fyra foton. Enligt mamma liknade jag en skrämd kanin så ni kan lista ut att det inte blev världens finaste foton, men va fan jag skyller på att jag var sjuk ;D

Efter det smög jag och Karin, båda fattiga in på H&M bara för att kolla lite. Och efter några samtal till pappa och lite fjäskande kom vi ut med lite kläder :D

Sen bar det av till Vellinge igen bara för att köpa kebabtallrik till min syster, hon är sjukt konstig och livrädd för kebabmannen precis som jag x)

Kom hem lie senare och satt på en film och insåg att hela Ericas liv består av Facebook. Men ja det är spännande när man är ny. Jag önskar henne all lycka och hoppas hon kan slita sig från datorn och hänga med mig till malmöfestivalen imorgon, vi får väl se.

Puss, Stina


chala

umgåts med cassiälskling idag
vi har bakat negerbullar. nä jag ska vara ordentlig
CHOKLADBULLAR ! ni vill inte se resultatet....

sitter hemma hos henne nu och jag tycker inte om min dator
just nu. den bråkar för mycket med mig!

hoppas fanny har det skönt i värmen medans vi andra
fryser häcken av oss bara vi går utanför dörren.
sen sommarkallas det visst.
jag kallar det HÖST !


Jennie

fullt upp

hej . jag lever  jag lever !
jag har bara haft saker att göra

i måndags var det strandfest. så jävla ku att träffa gamla klassen'
eller en del av den iaf. det ärdå man inser att man saknar alla
så jävla mycket !

tisdags åkte jag och cassi in till stan och lite sånt
på kvällen träffade vi lillan eller lillemor som vi kallar henne :-)

och igår gick vi upp sjukt tidiigt för att vi tre skulle ta tåget
till helsingborg. det var sjukt kul och mysigt!
när vi kom hemigen stack jag ut med emma, louise, danne & andy

så här har ni anledningen till varför jag inte skrivit !
saknar stina o fanny :-(


glöm nt kolla in min andra blogg för alla bilder o sånt
www.eendastjennie.blogg.se


jennan

13 otur?

Idag är det den 13 augusti, skolan börjar den 17 så det är lite pirrigt. Men jag längtar lite faktiskt, allt detta med att börja gymnasiet det känns som om man får en chans till en ny start. Och jag ska försöka göra mitt bästa av den.

13 augusti... jaha det är den 13 det är därför min syster har lyckats ta bort alla flera tusen bilder som jag hade på datorn och därför jag har blivit jätteförkyld! 13 innebär alltid otur i alla fall för mig. Eller ja jag har otur 24/7 men jag gillar att ha något att skylla på ;)

Därför blir det till att vara hemma idag, kanske blir en sväng in till mobilia för att ta foto + en massa Ben and Jerrys glass. För min smarta pappa köpte mer än en burk igår.
Det gillar jag.

Stina

hejsan!

Jaha, var är jennie? :(

jag tänkte iaf berätta att jag verkligen njuter av att äta Ben and Jerrys glass! Så underbart gott :D

Stina

snart skola

Igår fick jag och erica i uppdrag av hennes mamma att gå och handla toapapper, bara av den enkla anledningen att dom inte hade något. Så vi går mot Willys innan vi möter Mange, Mattis och Filip. Dom följer med till Willys och väntar utanför medan jag och erica går in och handlar.
Väl där inne vet inte erica vilket hon ska ta, herrugud, den ungen har svårt att bestämma sig ;) men tillslut kommer vi ut med toapapper. På väg hem mot erica mobbar vi alla henne för att hon går runt med toapapper, jag menar det är väl inte naturligt ;O
När vi väl kommer in sätter hon pappret på bordet och då säger hennes mamma "Men lilla Erica detta är hushållspapper" Både jag och Erica börjar asgarva och det hela slutar med att vi inte ens klarar av att stå upp utan måste sätta oss ner.
Den som påstått att Erica är smart, ta genast tillbaka den slutsatsen! ;D
"Smarta" erica hade kastat kvittot också x)

Gud ännu en natt har gått och snart är det skola. Jag sov över hos erica, vi var väldigt flummiga och gick inte och lade oss förrens halv fem... Sen gick vi upp 11, 6 och en halv timmes sömn för att sedan stå i kö en timme för att hämta busskort! :O

Jag fick det i alla fall, det är grönt och är det nya jojo kortet med ett chip istället för magnetremsa för att det ska hålla längre, för alla dom som var nyfikna ;)

Ville bara passa på att säga att jag älskar erica och saknar jennie, Fanny och Felicia, älskar dom också såklart !

Stina

erica!

Idag har jag varit med Erica, Matilda (har kommit hem :D) Mattis och Mange. Och jag badade i mattis pool och just då blev det solsken. Lite läskigt, men jag och Erica har alltid sol när vi ska bada (säger vi) ;)

Nu bär det av till Erica, ska sova där. 
Skola på måndag.... ueee...

Stina 

Här kommer dom ! :-D

Här kommer bilderna tjatat om. dock bara tre stycken ;-)






Mumsigt !

morgon

Godmorgon. Jag har läst att Jennie försöker lägga in bilder, känner jag henne rätt kommer det ta några veckor innan det har hänt...

I alla fall, igår var jag med Mattis, för omväxlingens skull kom han hit :O
Sen sex åkte han hem för att jag, Sofie, Erica, Filip, Mange och Felix skulle komma vid åtta. Vi hade jätteroligt och tack för allt.

Nu saknar jag Fanny och hon kommer inte hem förrens det är skola, det suger :(
Idag ska jag i alla fall till stan med bästa Erica så I am happy :D

Stina 

tihi

förlåt jag är dryg men bilderna kommer imorgon...
dom är väl ändå så ointressant ändå så ;-)

bilder

kollade igenom min mobil innan idag
och kom på att jag tog några kort från
när trion möttes i parken. tänkte att ni kunde
få se dom. men tyvärr imorgon för min telefon har
lite damp som vanligt (a)


jennie

stinadenfina

Hejsan, ville bara berätta att jag och Sofie hade asballt i stan idag! Dock skulle världen vara mycket bättre utan alla dessa jobbigt nyckelpigor. Det är värsta invasionen och jag är livrädd för dom, hur man nu kan vara det.



Gammal bild på mig och Sofie, men jag gillar den ;)

puss stina

Hejdå fanny

Och idag säger alla hejdå till Fanny och hoppas att det regnar väääldigt mycket i Turkiet!

Jag tycker det är lite konstigt att det bara är fannys mamma som kommenterar, även om man märker att fanny och hon är släkt. Jag menar hur kan man undgå det, samma humor och allt! Så sätt igång att kommentera lite!

Idag ska jag i alla fall vara med Sofie, eller ja jag tror vi ska till Ribban och bada och sedan åka till casa mia för att äta ikväll :D

Hemma är väldigt stökigt för tillfället. Min syster åker till Grekland imogon, eller inatt och naturligtvis har hon inte packat eller tagit fram något och kom precis hem, suck. Nu har hon börjat slänga in kläder i mitt rum också, ibland fattar jag inte hur hon tänker.
Bäst jag går och styr upp allt innan mamma ser det.

Stina


hahaha!

haha satt och läste vad fanny hade skrivit
och jag börja asgarva! den här tjejen lyckas
då med allt ! därför är det så jävla roligt att
umgås med henne. inte en enda tråkig sekund!
men tyvärr har hon ju lämnat oss en gång till
nu i två veckor! drygt men hon får ha det så bra
och jag hoppas det regnar på dom! :-D

Hej!

Hola!

Nu är det äntligen dags att åka till Turkiet, imorgon kl 4...5(?)  lämnar jag svensk mark!
Det ska bli otroligt roligt, men samtidigt kommer jag sakna alla mina vänner väldigt mycket!

Idag har varit en superdag! Den började med en mycket stärkande morgonjoggning med Felica i ottan! Ja, alltså vid halv 11 då. Väldigt varmt, men samtidigt myckjet skönt! Vi är både stolta över vår insats! :D
Därefter åkte jag och Felicia till stranden och var där hela dagen. Jag har förmodligen aldrig badat i något kallare vatten och kommer förmodligen inte göra det i fortsättningen heller. Mina ben har fortfarande vag känsel sedan de tappade den någon gång vid 2-tiden idag.

Senare på kvällen var jag tvungen att säga hej då till alla inför imorgon! Gud vad kul vi hade! och att Erica ÄNTLIGEN har kommit hem från Kreta, så jag fick träffa henne, gjorde ju inte min kväll sämre precis!

Som sagt, riktigt bra dag idag! Precis som gårdagen, den var hilarious! Haha, jag skrattar bara när jag tänker på den!

Jag, Elin, Mattis, Filip, Martin och Felix skulle se U2 3D på bio! Faktiskt väldigt häftigt! Jag och Elin sjöng med i sångerna, dansade till låtaren och försökte fånga micken som kom "utsvävandes"  i publiken. *Korkade ungdomar*

Efter bion gick jag och Elin till Centralen för att ta bussen hem. 150 gick dock inte förrän en timme senare så vi fick döda tid på Centeralen på bästa möjliga vis. Vilket slutade i effekter som magkramp för alla skrattanfall och ett utvecklat engelskt ordförråd!

Helt spontant kommer vi på att vi kan prata engelska med varandra! Dö kul, alla trodde att vi var amerikanska tonåringar som turistade i Malmö. Jag vet inte vad som var roligate, när vi "bråkade" på centralen och fick allas blickar vända mot oss, när en australiensare började snacka med oss, eller när jag höll föredrag på engelska för en vuxen man om hur farliga cigaretter är och att de flesta dör i förtid!

Här är konversationen mellan en medelålders svensk man och mig utanför centralen:
Mannen: Ursäkta, men har du en tändare?
Jag: Excuse me, I only speak english.
M: aha, oh, Do you have a...lighter?
J: No, sorry I don't.
M: aha. okay.
Mannen vänder sig om och ska precis gå iväg:
J: By the way, you shouldn't smoke! It damages your health and you will die much earlier!
M. Yes, I know it's not good.
J: So, why do you smoke?
M: Haha, I'm old enough.
J: Old enough to die?!
Mannen ler men ser samtidigt väldigt förvirrad ut och vet inte vad han ska svara. Så han går iväg. En liten stund senare står han vid vänner och berättar historian för dem på svenska.
De faller ihop av skratt och pekar bort mot oss som vinkar tillbaka!

Denna kväll var fruktansvärt rolig, hela veckan har varit fruktanvärt rolig!
Så, tack för den!

Som sagt, nu drar jag till Turkland och kommer därför bli lite,..ganska, inaktiv. Men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig uppdaterad!

Som vanligt blir detta inlägg mycket långt, Och jag beundrar de som orkat läsa hela! Guldstjärna till er!
Ha det bra!

Kram :D

Fanny

tack stina

vad bra att stina uppdaterat lite
har inget att säga förtillfället
men vill tacka min kusin och mamma
för en trevlig kväll !



jennie

wow

Ojsan, nu har det hänt jag har glömt några dagar. Men jag tycks inte vara den enda så det så ;)

Nu är det så här att Jennie har gjort så att man måste godkänna kommentarerna man får och jag har absolut ingen aning om hur man gör det. Så det lämnar jag upp till henne.

För någon dag sen möttes trion och vi hade väldigt roligt satt i parken och hade picnik. Felicia var också med en stund tills hon skulle äta med sin familj. Hennes familj har knepiga regler....

Igår var jag på begraving, fick säga hejdå till mormor. Den var jättefin och det var ganska kul at träffa hela släkten.
Senare på kvällen var jag med sofie innan vi cyklade in till vellinge och mötte Fanny, Elin och Mattis, träffade även Felicia, Malin och Måns en stund. :) Snart åker fanny och jag kommer sakna henne för mycket, men den goda nyheten är att erica är HEMMA!

Stina 


today

idag möts trion ! :-D
ska bli sjukt kul ska ni veta
felicia är också med.
fyra fnittriga tjejer, vilken dag! :-D

I stan med malin och ´felicia

Jag måste bara berätta en galen men dörolig sak som hände när jag och Malin var i stan igår.

Klockan var ungefär 19.00 och vi ska ta bussen hem till Vellinge, från Malmö Studengatan. Lite längre bort står en man, som både Malin och Felicia påstår har kollat på mig under en liten stund. Denna man går plötsligt fram till mig och frågar:
"Ursäkta, men hade du kunnat bli kär i mig?"

Det tog några hundradelar innna jag fattade att han snackade med mig, men sen svarade jag:
"Eh , nejj..??"
"nehe, hur gammal är du, 16 elr?"
"nej jag är 15 år"
"jaha, ja men då förstår jag, då är du ju lite ung"
"eh jaa..."
ungefär vid den här tiden började jag kolla mig omkring efter dolda kameror, antingen blev jag punk'd elr så var jag med i camded camera. men nej, inga kameror funna...
mannen fortsatte:
"jo, det är såhär, att min flickvän hon är 19 år gammal, och tja, hon är ju tie ung, men egentligen, vem bryr sig, åldern är ju bara en siffra..."
"hm, jo det är ju sant"
"ja alltså, jag var ju tsm med hennes mamma innan, men sen träffade jag hennes dotter och vi blev kära i varandra och sen blev vi ihopa"
"jaha"
"ja, så nu har vi varit ihopa i 1,5 år och vi väntar barn och just det, nu jobbar hon på coop!!"
"jaa, men det var ju bra..."
"ja jättebra!!"

jag vet knappt vad jag ska säga längre, jag tkr att denna man är knäpp och får tom för mig under en liten stund att ajg drömmer elr ngt. det står inte en okänd man framför mig och berättar sin livshistoria. sedan ser jag en bricka som hänger på hans kavaj. där står det  "Anders, 44 år, Aluma" Han är alltså uteliggare och säljer tidningen aluma!

äntligen kommer bussen som min räddare i nöden! När jag säger att min buss kmr klappar mannen mig på ryggen och säger att det var trevligt att prata. mycket märklig upplevelse...., men kände att det vore taskigt att bara gå...

när vi sedan hade gått på bussen och skulle betala chauffören, skrattade jag, malin och felicia så mkt att tårarna sprutade och vi kunde knappt säga vart vi skulle!

Tack för den mycket roliga dagen malin och felicia!

fanny


särdär

Okej, jag är skitsur!
Varför? jo det ska jag säga, hela dagen började superbra.

Jag körde in till Vellinge för att tanka och vara med sofia. Det gick jättebra och hon och jag hade riktigt roligt :D
Sen när jag körde hem och hade kommit till grusvägen börjar hela min moped falla isönder. Jag fick panik stannade den och plockade ihop allt som föll av och åkte hem. Nu får jag inte köra förrens den är lagad och det gör mig piss sur...

Kvällen blev dock lite bättre. Först åt man med familjen och ola, grillat (mums!) sen fick jag lov att vara med sofie. Vi åkte ner till klagshamn sen åkte vi hem till Magne och sen kom Josefin. Vi hade jätteroligt !

Nu sittar jag här och käkar skumbananer och grubblar över vad jag ska göra med min moped :(
kan inte sova så stannar nog uppe ett tag till.

Stina

godnatt

nu säger jennie godnatt!
fanny sa att hon skulle skriva ett inlägg
om hennes suprknasig dag ellernågot...
tror du jag ser något nej!
men vänta fanny. hmm = utkasst
och vad ligger inte i utkastet?
JO HENNES INLÄGG!

ska jag skratta eller gråta?

3 augusti

hallo
hade kalas för mamma idag. det var..
ska jag vara ärlig ?
tråkigt.
 men det är väl alla kalas nä rman inte själv fyller år? ;-)
men jag överlevde en hel dag och mamma hade det
nog jätte bra får jag hoppas :-)
Grattis mamma!

jennie


wabalabalo

Ja fanny är hemma! haha nä nu har ni fått höra det tre gånger men det är en stor nyhet :D

Igår var man på gudstjänst, jag vet hur tråkigt som helst, men mormor har dött så jag gjorde det för hennes skull.
Idag har jag varit med Mattis, lika kul som vanligt ;) Jag ska snart gå till frysen och råna den på alla underbara bullar som mamma gjort, innan jag sätter på tvn för att det är sånt trist väder.

Hoppas jag träffar både jennie och Fanny snart!

Stina


werbtnyi

som sakt är ju fanny hemma nu ! :-D
och det sorgliga är att jag är typ upptagen hela veckan.
hmm detta får vi lösa på något bra sätt tycker jag!

i två dagar nu harjag umgåts med jesper. johan & elias
och idag var även chrille med.
dessa pojkarna är halv tokiga eller helt enkelt
CRAZY. därav varför jag gillar att umgås med dom.
alltså för att sammanfatta vad jag mena
dom är exakt som mig ! när jag är pigg då...
vilket jag verkligen inte varit idag! -.-

som sakt fullt planerad vecka & imorgon fyller min mamma
år hon nollar. 50 år . ush det låter mycket
och hon ser verkligen inte ut som 50 !
menmen gammal mamma får man leva med när man är minst
inom syskonskaran.

nej nu ska jag gå och lägga mig i sängen
läsa twilight . är på andra boken nu (y)


mitt rum är total kaos. därav madrasserna mot väggen
men dom ligger nu håller om buller på golvet!
någon som känner sig villig att komma hit o städa? ;-)


Jennan

fancy är hemma

Hallå!

Nu är jag hemma i Vellinge igen efter en vecka i Gbg och Borås!

Gud, det har hänt så mycket under dessa dagar, var ska jag börja.
Jo jag kan börja med att vi såklart besökte Liseberg en dag!
En mycket fin dag, vädermässigt. Men naturligvis skulle halva Serige beöska Liseberg  just den dagen vi skulle dit.
Mao var där väldigt mycket folk. !
Totalt hann vi åka 3 karuseller, och en av dom var farfars bilar...
MEn! VI spelade också en del! Vann tex 2 kg kexchoklad och chips. :D
Någon som är intresserad av lite kexchoklad,? Jag är osäker på om jag kan äta upp 2 kg själv...

Vi har också befunnit oss på Björkö, som för övrigt är världens vackraste ställe att vara på! Dessutom bor vi med jordens snällaste människor i det finaste huset som verkligen har allt! Där är så fint! Jag ska lägga upp en bild senare så ni får se hur där ser ut!

Näst sista dagen åkte vi ifrån Gbg för att bo på hotell en natt i Borås. Vi bokade in oss på Scandic, i en svit, en natt, med världens största frukosbuffé på morgonen!'
Under ett dygn hann jag äta på restaurang 3 ggr, samt bada jacuzzi och basta! Mys!!!

Nästa dag åkte vi till Gällstad för att gå en en outlet där med en himla massa kläder! Åh, jag gillade att vara där! Köpte en del också, bla ett par skor som jag redan efter en dag hunnit spilla glass på.
Skorna är, eller ska jag säga, var, vita...

Jag har alltså haft det väldigt bra i Gbg, trots alla omständigheter. Men nu har jag längtat hem till alla mina kompisar som jag måste hinna träffa innan jag åker till Turkland på lördag.
Bla Stina, Jennie, Matilda, Felicia, Jennie Elin, Sofie, Filip, Mange, Mattis och Felix!
Och Erica som tänker stanna på Kreta ändå till fredag, henne saknar jag mest!

Kramar!

gamlingarnas tur

Hej!
Idag har jag varit i stan med matilda, handlade för lite.... för mycket. Men pappa betalade så jag bryr mig inte, storslösare, jag vet.
Det var också premiär för mig att äta på max, har aldrig gjort det förrens nu. Måste säga att dom får ett väldigt bra betyg, maten var mycket godare än på MC och BK. Och det kändes i alla fall nyttigare, men det kan ju diskuteras ;D

Har varit hemma en stund nu, ska snart åka in till lilla Vellinge.
Jag kan glädja er med att Fanny kommer hem imorgon och att hon erkänt att jag är väldigt fantasifull! Så snart kommer ni får njuta av att läsa hennes långa texter. Vilket för mig är ett nöje.

Mamma och pappa gick precis till våra grannar lite längre ner på gatan. Dom är en aning yngre än mamma och pappa men hela kvarteret tycks vara inbjudna till deras "cocktailparty" ikväll. Mamma var livrädd för att gå, men jag tycker att det är på tiden att hon går ut. Det behövs lite avkoppling med grannarna ibland. Hon kommer säkert bli glad att vi tvingade henne. Eller ja, vi får se.....

Stina


RSS 2.0